pondělí 22. února 2010

pátek 19. února 2010

C´est La Vie






Další natírání, ještě z minulého víkendu...natřela jsem starou dřevěnou krabici a konečně vyzkoušela písmenkové šablony... A pak ještě dřevěné kytičky s košíčkem a kolíčkem:-) Jsou to jen maličkosti, ale mám z nich radost! Krásný víkend vám všem!!!
...
Vianne

středa 17. února 2010

Korunka - nové "razítko"



Miluji razítka...Včera jsem si koupila lahev Korunní a při pohledu na její plastické víčko mě napadlo, že by to byl docela hezký motiv razítka. Tak jsem ho zkusila obtisknout do polštářku s razítkovou barvou nejdříve na papír a ono se povedlo... a tak poté vznikly i tyto pytlíčky s motivem korunky:-)
...
Vianne

pondělí 15. února 2010

Šedá lucerna




O víkendu jsem zase trochu natírala...tentokrát jsem natřela na šedo a napatinovala starou dřevěnou lucernu, kterou jsem za pár babek koupila na Aukru :-) A když už jsem byla v tom natírání, "novou tvář" dostala také písmena z Fleru a ještě pár dalších drobností...ale to zase příště :-) Přeji všem krásný nový týden!
...
Vianne

neděle 14. února 2010

Všem zamilovaným...


... a vůbec vám všem přeji krásnou neděli sv. Valentýna!

úterý 9. února 2010

"Jarní" zelená



Za okny je sice pořád zima a bílo, ale na parapetu už vládne jarní zelená :-)

pondělí 8. února 2010

Ocenění od Ajky

Dnes jsem dostala milé ocenění od Ajky, která má blog plný úžasného tvoření: http://ajkabublinka.blogspot.com/ ! Moc děkuji Ajko!!! Ocenění tentokrát posílám vám všem a zároveň tímto děkuji za vaše návštěvy a hezké komentáře, které mám moc ráda:-)

Pondělní romantika...



... s oblíbenou knihou, oblíbenými časopisy a mými "poklady" - sítkem z babiččiny svatební výbavy a starým anglickým porcelánem ... krásné pondělí i vám!
...
Vianne

neděle 7. února 2010

Mamince k narozeninám...

... a vám všem, abyste měli krásný nový týden :-)

pátek 5. února 2010

Ocenění od Elišky


Za ocenění velmi děkuji Elišce z úžasného blogu http://elischqa.blogspot.com/! Je moc šikovná a má skvělý styl, proto si ocenění moc vážím!

Ocenění bych ráda poslala dál těmto blogům: