středa 31. března 2010

Buxus



Velikonoční shabby inspirace




Nechala jsem se inspirovat oblíbeným francouzským časopisem a vytvořila velikonoční dekorace v tomto stylu. Krásné Velikonoce!
...
Vianne

pondělí 29. března 2010

Dárečky

Nádherné dárky, ručně vyráběného bílo-šedého medvídka a přáníčko, jsem dostala od kamarádky Fleurette z blogu http://fleurette-lavieenrose.blogspot.com/, moc děkuji!


A obháčkovaná vajíčka mi vyrobila a darovala moje šikovná babička, děkuji!

Krásný nový týden všem!
...
Vianne

sobota 27. března 2010

Narozeninová romantika

Tento pátek mi kalendář ukázal, že jsem zase o rok starší ... Všude kolem je ale cítit jaro, takže náladu mám báječnou :-) A tyto nádherné růže jsem dostala od mého přítele, děkuji!


Na narozeninovou procházku jsem si vyrazila v nových jarních balerínách, takže ať žije jaro a romantika :-) Krásný víkend všem!
...
Vianne

pátek 19. března 2010

Bílý králík




Včera byl u nás první krásný den po té dlouhé zimě. Tak jsem si pomalu začala chystat jarní a velikonoční dekorace. Králíka ze dřeva jsem natřela na bílo a dostal krajkovou mašličku a ve stejném duchu jsem ozdobila i košíček na vajíčka:-) Krásný víkend všem a ať nám to počasí vydrží a zima už se nevrací!
...
Vianne

středa 17. března 2010

Ocenění od Mokopy

Dostala jsem toto krásné ocenění od Mokopy http://manupropria-mokopa.blogspot.com/, moc za něj děkuji a posílám dále všem mým oblíbeným blogům a jejich tvůrčím majitelkám:-)
...
Vianne

sobota 13. března 2010

Výstava orchidejí







Jaro pořád nikde, tak jsme v tomto pošmourném sobotním dni vyrazili na výstavu orchidejí do Tróji. A stálo to opravdu za to! Těch nádherných druhů a barev! Posuďte sami...Krásné fotky dělal můj přítel, kterému za ně moc děkuji :-) Vám přeji pohodový zbytek víkendu a úspěšný nový týden!
...
Vianne

neděle 7. března 2010

Tabulka



Přeji vám všem krásný vstup do nového týdne!
...
Vianne

pondělí 1. března 2010

Poklop s korunkou




Dnes opět trochu mého tvoření a pár nových přírůstků GG :-) Přeji vám všem krásný první březnový týden!
...
Vianne