pondělí 8. února 2010

Pondělní romantika...



... s oblíbenou knihou, oblíbenými časopisy a mými "poklady" - sítkem z babiččiny svatební výbavy a starým anglickým porcelánem ... krásné pondělí i vám!
...
Vianne

8 komentářů:

  1. Vianne, nádhera, něžná nádhera!!!! Sítko, porcelán, ale nejvíc mě uchvátil polštářek nebo látka, co je v pozadí, ta je skvělá, prozradíš, kde jsi ji sehnala? Děkuji.
    Pěkné počtení! Šárka

    OdpovědětVymazat
  2. Šárko, je to polštářek a je z kamenné prodejny tohoto internetového obchodu: http://www.home-dekor.cz/. Stejný už teď asi nemají, ale mají i jiné krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vianne, děkuji, netový obchůdek znám, bohužel polštářek nemají....já fakt "nutně" potřebuji do Prahy:))). Viděla jsem tuhle látku i v tmavě modrém a obě jsou úžasné!!! Líbil by se mi kulatý polštářek.
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  4. I see we both have the same favorite magazine:) Your styling is amazing as always Vianne! The red is so perfect with Valentine's Day coming up (is that only a United States holiday?)!

    Happy new week to you ~

    :) T

    OdpovědětVymazat
  5. Tracey: It is the original US holiday, but it is celebrated in the whole world and also (in the last few years) in our country :-)

    OdpovědětVymazat
  6. What enchanting photos Vianne! I love toile de Jouy and your china is faboulous!
    Congratulations on your award!
    Big hugs!
    Vale

    OdpovědětVymazat
  7. Vianne je to krásné, všechno v jednom dekoru. Sítko je opravdový poklad. Přeji hezké dny. Andy

    OdpovědětVymazat
  8. Tento porcelán jsem už viděla u své tety-je dokonalý!Michaela

    OdpovědětVymazat